.

EOS – revolucija u rasveti

EOS – revolucija u rasveti

0Komentara

EOS je svestrani sistem osvetljenja koji predstavlja novi koncept rasvete. Provodna tekstilna traka u svom jezgru omogućava slobodno postavljanje svetiljki i kreacije jedinstvenih svetlosnih rešenja na samom mestu postavljanja.

Laka i avangardna rasveta, EOS kolekcija koristi dizajn kaiša u revolucionarnom konceptu osvetljenja koji spaja materijale i svetlost. Tekstilni pojas od tkanine koji provodi struju, omogućava da svetlost struji kroz prostor. Profesionalcima omogućava moćan dijapazon alata pogodnih za kreiranje personalizovanih svetlosnih instalacija i neograničenu slobodu uz pomoć sistema klikni i poveži.

Laka konekcija – Postavi/Klikni/Poveži

Svakoj traci, koja se može seći prema potrebi, odgovaraju svi tipovi svetiljki koje se povezuju namenskim priključkom koji je predviđen za jednostavnu instalaciju i povezivanje. Traka nudi podešavanje napetosti od zategnutog do opuštenog kao i funkcionalnost "klikni i poveži", koju omogućava kopča stvarajući vezu između svetiljke i trake.

Definisane svojim fluidnim, neprekidnim oblicima, EOS svetiljke pružaju beskrajne mogućnosti za osvetljavanje prostora. Viseće, postavljene iznad glave, uz zid ili iznad stola, naizgled nemarno opuštene ili zategnute i precizne, njihovo prisustvo stvara prepoznatljiv ambijent i kreativne konfiguracije koji postaju ključni element dizajna.