.

MONARI kolekcija – modeli

MONARI kolekcija – modeli

0Komentara

Bez obzira da li vas privlači klasična elegancija ili savremena umetnost, osvetljenje od duvanog stakla nudi širok spektar mogućnosti za stvaranje vizuelno zapanjujućeg i jedinstvenog osvetljenja.

Iz kolekcije Monari izdvajamo nekoliko vrsta staklenih rasvetnih tela:

  • Lusteri i visilice često predstavljaju centralno rasvetno telo u prostoriji. Staklo može biti obojeno ili prozirno, a ukupan dizajn može biti klasičan ili moderan

  • Stone lampe pružaju moderan element za osvetljenje koje mogu diskretno da osvetle radni prostor, umetničko delo ili neki drugi detalj.

  • Zidne lampe sa staklenim nijansama mogu da obezbede ambijentalno i akcentno osvetljenje. Dolaze u različitim stilovima i dodaju dašak elegancije prostoru.

  • Podne lampe sa mogu doprineti ukupnoj estetici prostorije. Osvetlite vaš omiljeni kutak ili naglasite elemente koje želite da istaknete

Svi nabrojani tipovi osvetljenja mogu da variraju u dizajnu, pa se mogu bez problema uklopiti u različitim stilovima enterijera.

SAVETI I PREPORUKE:

Kada istražujete opcije osvetljenja od stakla, korisno je uzeti u obzir ukupni dizajn prostora, nameravani efekat osvetljenja i način na koji će uređaj komunicirati sa drugim elementima u prostoriji.

Energetski efikasne sijalice, kao što su LED sijalice, mogu poboljšati ukupne performanse i održivost staklenog osvetljenja. Za kreiranje toplijeg ambijenta i romantičnije atmosfere svakako preporučujemo sijalice tipa Edison ili Filament.

Rasvetna tela od duvanog stakla su originalna i posebna, ali će možda zahtevati pažljivo održavanje zbog njihove delikatne prirode. Redovno čišćenje i pravilno rukovanje su neophodni za očuvanje lepote stakla.