.

Monari – umetnost u staklenoj formi

Monari – umetnost u staklenoj formi

0Komentara

Osvetljenje od stakla često služi kao element u dizajnu enterijera. Bilo da se radi o velikom lusteru ili grupi visećih svetiljki, ova tela mogu definisati karakter prostorija i doprineti ukupnom utisku. Kada koristite staklo u rasvetnim telima, važno je uzeti u obzir vrstu stakla (providno, matirano, obojeno, itd.), kao i dizajn i funkcionalnost tela.

Kolekcija Monari predstavlja liniju rasvete izrađene od stakla koje svojim svežim i originalnim izgledom može obogatiti niz okruženja i tipova enterijera. Monari modeli će se podjednako dobro uklopiti, kako u stambenim, tako i u stambenim ili poslovno-komercijalnim prostorima. Prilagodljivost stakla kao osnovnog materijala omogućava savršeno uklapanje rasvetnih tela u celokupan ambijent.

Bilo da se koriste kao lusteri, podne, stone ili zidne svetiljke, rasveta sačinjena od stakla može poslužiti kao centralna tačka u prostoriji, dodajući dodir sofisticiranosti i umetničkog izraza. Ako više volite klasiku umesto noviteta Monari linija proizvoda je naša topla preporuka.

Osvetljenje i staklo savršeno se slažu, sa beskrajnim varijacijama, krajnje jedinstvenim dizajnom i kvalitetnom završnom obradom. Monari kolekcija odiše zanatskim procesom i umećem, precizne izrade.