O NAMA

Lumé je ekskluzivni brend rasvete italijanskog dizajna,
nastao 2003. godine.

/ LUMÉ

Lumé je ekskluzivni brend rasvete italijanskog dizajna, nastao 2003. godine.

Sofisticiranost i inovativnost su reči koje najbolje dočaravaju misiju Lumé brenda, kao i posvećenost vizijama klijenata kada je u pitanju odabir savršenog osvetljenja za njihov dom ili poslovni prostor.

Lumé modeli odišu elegancijom i predstavljaju savremena rešenja unutrašnje rasvete koja će doprineti jedinstvenoj estetici i savršeno se uklopiti u životni stil svakog klijenta.

Italijanski dizajn

Inspirisani italijanskim senzibilitetom, Lumé odiše luksuznom jednostavnošću koja je sinonim za to mediteransko podneblje. Italija, kao kolevka arhitekture i mode, bila je logična zvezda vodilja u kreativnom izrazu Lumé brenda.

Vrhunska tehnologija

Pored besprekornog dizajna i umetničkog izraza, Lumé je posvetio posebnu pažnju materijalima kao i tehnologiji izrade rasvete. Najfinije sirovine i alati, umešnost i predanost - ovo su samo neki od elemenata za kreiranje vanvremenskih Lumé modela.

Premium kvalitet

Kvalitet je klijentima od presudne važnosti, a ispuniti ako ne i nadmašiti očekivanja klijenta, pokazatelj je uspešnosti poslovanja. Zato je posvećenost izradi modela koji plene svojim izgledom, ali i traju dugi niz godina, nešto čemu Lumé konstantno teži.

/ LUME SHOWROOM

Zakažite posetu showroom-u i u razgovoru sa ekspertima iz domena arhitekture i dizajna enterijera, pronađite idealno custom Lumé rešenje rasvete za Vaš prostor. 

WEST 65, Novi Beograd
Omladinskih brigada 86a, prvi sprat

/ SAZNAJ VIŠE O NAŠIM KOLEKCIJAMA

/ ARIA KOLEKCIJA

/ LUNA KOLEKCIJA

/ VESTA KOLEKCIJA

/ BELORE KOLEKCIJA

/ TUBULAR KOLEKCIJA