Lumé priča: Naša kreativna misija

BLOG

Svetlost daje ritam prostoru. Unošenje melodije u Vaš dom može se postići izborom savršenog osvetljenja. Svetlost dopunjava enterijer i omogućava Vam da napravite pravi ambijent. Naša Lumé misija je kristalno jasna: pružiti vam savršeno osvetljenje i izneti puni potencijal svake sobe. Oživite svoju viziju sa Lumé rasvetom.

Od minimalizma do zabavnih detalja

Svaka soba priča drugačiju priču; od malih ukrasa, uokvirenih fotografija ili slika, do nameštaja. Način na koji uređujemo i dekorišemo svoj prostor govori puno o nama i našem ličnom stilu. Zašto ne biste sve to upotpunili sa najboljom rasvetom? 

Glamur balskih dvorana ili šarm biblioteka, bez obzira čemu Vaš ukus naginje, Lumé ima osvetljenje za Vas. Za luksuzni i bajkovit ambijent, naša Luna kolekcija uključuje modele koji će sigurno očarati Vaše goste.

Želite više jednostavniji izgled bez sitnih detalja? Vesta kolekcija ima modele iz minimalističkih snova. Čist dizajn, monohromatska paleta i sposobnost da se uklope u bilo koji prostor oduševiće Vas u potpunosti.

Vaš koncept življenja

Osvetljenje koje omogućava da izrazite svoj stil - naše kolekcije Molecular i Tubular. Oslobodite svoju razigranu stranu i otkrijte naše kolekcije koje možete prilagoditi svojim željama. Jednostavnim push-lock mehanizmom kreirajte stil osvetljenja koje najbolje odgovara Vašoj prostoriji. 

Pružaju Vam se razne opcije u zavisnosti od Vašeg raspoloženja. Osvetlite delove svog prostora koji ranije nisu bili u centru pažnje. 

Istražite naše Lumé kolekcije i osvetlite svoj dom onako kako zaslužuje.

Vaš koncept življenja, Vaš koncept osvetljenja. 

Pročitaj jos

Lumé priča

Naša Lumé misija je kristalno jasna: pružiti vam savršeno osvetljenje i izneti puni potencijal svake sobe. Oživite svoju viziju sa Lumé rasvetom.

Predstavljamo: Lumé kolekcije

Da li ste u potrazi za novim osvetljenjem? Tražite li zadivljujući luster za svoju dnevnu sobu ili praktičnu stolnu lampu za kućnu kancelariju?