Predstavljamo: Lumé kolekcije

BLOG

Da li ste u potrazi za novim osvetljenjem? Tražite li zadivljujući luster za svoju dnevnu sobu ili praktičnu stolnu lampu za kućnu kancelariju? Ne brinite, jer Lumé ima sve što vam može zatrebati kad je u pitanju osvetljenje. Istražite naš sajt i napravite izbor između naših kolekcija i odaberite savršenu lampu po svom ukusu.

Zanosan luksuz: Luna kolekcija

Tražite glamur i sjaj? Dozvolite da vam predstavimo našu Luna kolekciju. Ova kolekcija ima luksuzna rasvetna tela koja će definitivno dodati taj vau-faktor vašoj dnevnoj sobi. Luna kolekcija uključuje lustere, poput Lune 173, koji su inspirisani prirodom. Njihov nežni dizajn može u vaš prostor uneti estetiku nalik na bajku. 

Ako želite dodati malo boje u svoju sobu i klonite se neutralnih tonova, par Luna modela imaju Murano bojeno staklo kao jedan od materijala. Luna 164 je samo jedan od modela u koje ćete se sigurno zaljubiti. Niko ne može da odoli prelepom treperenju svetlosti kroz raznobojno staklo koje daje smirujući ambijent bilo kom prostoru.

Želite još veći glamur? Pripremite se za naše definitivne zvezde. Kaskadirajući od plafona do poda, naši modeli Luna 174 i Luna 175 pretvoriće vašu prostoriju u čist luksuz. Ovo osvetljenje je više od toga; ono je umetničko delo koje ne može proći neprimećeno.

Istražite našu Luna kolekcija i odaberite raskošni model koji će odgovarati vašim potrebama.

Savremeno blaženstvo: Vesta kolekcija

Da li ste više praktična duša koja voli elegantan enterijer? Gde svaki komad ima određeno mesto i pripada vašoj izabranoj paleti boja? Naša Vesta collection je definitivno onda za vas. Naročito ako volite monohromatske aksesoare, Vesta 304 i Vesta 305 mogu biti vaše nove viseće lampe iznad kuhinjskog ostrva ili u trpezariji.

Ono zbog čega je Vesta collection drugačija jeste njen jedinstveni spoj klasičnih linija i odvažnih oblika. Jednostavni, ali intrigantni geometrijski oblici bili su inspiracija za modele kao što su Vesta 298 i Vesta 297. Iako je očigledna njihova jednostavnost, to je razlog zašto su oni odličan izbor za širok spektar stilova i estetike.

Iako su praktična, osvetljenja iz ove kolekcije nisu samo funkcionalna. Njihov dizajn čistih linija predstavlja i elegantan komad u bilo kojoj sobi u kojoj se nađu. Ako, međutim, volite malo glamura uz geometrijski dizajn, modeli poput Vesta 301 i Vesta 302 mogli bi biti osvetljenje kakvo ste tražili.

Istražite našu Vesta collection i odaberite savršeni model za svoj dom.

Elegantan minimalizam: Molecular kolekcija

Probudite svoju umetničku stranu sa našom Molecular kolekcijom. Svaki komplet nudi vam mnoštvo mogućnosti. Jednostavan za rukovanje zahvaljujući push-lock mehanizmu omogućava vam da iznova i iznova kreirate nove varijante osvetljenja. Da li ćete se odlučiti za izgled mreže ili za složeniji dizajn, to je u potpunosti na vama.

Zahvaljujući laganom aluminijumu, viseće modele osvetljenja iz Molecular kolekcije lako je pričvrstiti, kao i odvojiti od plafona. Ova kolekcija takođe uključuje zidno osvetljenje, podne i stone lampe. Ako volite skladan prostor, možete odabrati model iz svake kategorije i obogatiti svoju sobu elegantnim dizajnom Molecular lampi.

Začinite svoj dom ovim modernim, a klasičnim osvetljenjem. Budući da možete da promenite njihov izgled, oni su odličan izbor za svaku sobu. Poigrajte se sa njihovim 

Istražite našu Molecular kolekcija i dizajnirajte svoje idealno osvetljenje.

Praktična lepota: Tubular kolekcija

Još jedna kolekcija koja ne poznaje granice je naša Tubular kolekcija. Isti push-lock mehanizam daje vam slobodu da kreirate svoja sopstvena sazvežđa u udobnosti svog doma. Izaberite veličinu svog kompleta i odaberite bilo koji od dostupnih predloga za sklapanje.

Čiste, jednostavne linije ili dizajn poput krošnje drveća? Zašto ne oboje? Izrazite svoju kreativnu stranu i u zavisnosti od raspoloženja i prilike odlučite se između različitih oblika. Proslavite posebne datume i praznike uz bogato osvetljenje, dok je svaki vaš dan osvetljen jednostavnom i elegantnom verzijom.

Iako su praktične, naše lampe su takođe i dašak lepote. U zavisnosti od vašeg ličnog stila i potreba, mogu se prilagoditi bilo kojoj estetici i bilo kojoj prostoriji.

Istražite našu Tubular kolekcija i poigrajte se sa svojim osvetljenjem. 

Pročitaj jos

Lumé priča

Naša Lumé misija je kristalno jasna: pružiti vam savršeno osvetljenje i izneti puni potencijal svake sobe. Oživite svoju viziju sa Lumé rasvetom.

Predstavljamo: Lumé kolekcije

Da li ste u potrazi za novim osvetljenjem? Tražite li zadivljujući luster za svoju dnevnu sobu ili praktičnu stolnu lampu za kućnu kancelariju?